Du er landet på Billedhylde.dk, det helt rigtige sted at finde billedhylde. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle billedhylde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hübsch billedhylde i egetræ – 120 cm

  • Dagens pris: 559,- kr.
  • Fundet hos Packhouse.dk
  • Mærke: Hübsch

Første anbefaling på listen er fra mærket Hübsch.

Det bedste tilbud på “Hübsch billedhylde i egetræ – 120 cm” vi har fundet er hos Packhouse.dk hvor prisen lige nu er 559,-

Forhandlerens beskrivelse:
Billedhylde i egetræ 120 cm lang fra Hübsch.
En skøn og dekorativ hylde, som tilfører varme til indretningen.  Hylden passer med sit enkle design ind i alle rum i de nordiske hjem. Det naturlige egetræ og det stilrene design giver den et varmt og tidsløs…

Se hos Packhouse.dk ❯❯

2: Hübsch billedhylde i egetræ – 60 cm

  • Dagens pris: 329,- kr.
  • Fundet hos Packhouse.dk
  • Mærke: Hübsch

Anden anbefaling har vi fundet hos Packhouse.dk, hvor du kan købe Hübsch billedhylde i egetræ – 60 cm til kun 329,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Billedhylde i egetræ 60 cm lang fra Hübsch.
En skøn og dekorativ hylde.
Det naturlige egetræ vil tilføre varme til indretningen.  Hylden passer med sit enkle design ind i alle rum i den skandinaviske indretning.
Det naturlige egetræ og det stilrene desig…

Se hos Packhouse.dk ❯❯

3: ROWICO Confetti billedhylde – sort egefinér/eg og metal (B:60)

Næste anbefaling er “ROWICO Confetti billedhylde – sort egefinér/eg og metal (B:60)”.

Dagens bedste tilbud på “ROWICO Confetti billedhylde – sort egefinér/eg og metal (B:60)” har vi fundet hos Boboonline.dk hvor prisen lige nu er 149,- kr.

Se hos Boboonline.dk ❯❯

4: ROWICO Confetti billedhylde – hvidpigmenteret egefinér/eg og metal (B:60)

Produkt nummer 4 på vores “billedhylde-liste” er ROWICO Confetti billedhylde – hvidpigmenteret egefinér/eg og metal (B:60) som du lige nu kan købe for 149,- hos Boboonline.dk

Se hos Boboonline.dk ❯❯

5: RGE Ester billedhylde – hvid metal og træ

Forhandlerens beskrivelse:
Du ser her den super smarte Ester billedhylde i hvid med en længde på 60 cm. Billedhylden er kendt for at designe og udvikle møbler i en moderne skandinavisk stil.  En billedhylde er en rigtig god løsning til at hænge billeder op på væggen på, da den give…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

6: RGE Ester billedhylde – sort træ og metal

Sidste produkt på vores liste er RGE Ester billedhylde – sort træ og metal som vi har fundet til 359,- hos Boboonline.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Du ser her den super smarte Ester billedhylde i sort med en længde på 80 cm. Billedhylden er kendt for at designe og udvikle møbler i en moderne skandinavisk stil.  En billedhylde er en rigtig god løsning til at hænge billeder op på væggen på, da den give…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste billedhylde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse billedhylde:

Dyreste Billedhylde på listen er Hübsch billedhylde i egetræ – 120 cm fra Packhouse.dk med en pris på 559.00. Billigste udvalgte Billedhylde er ROWICO Confetti billedhylde – sort egefinér/eg og metal (B:60) som du kan købe for 149.00 hos Boboonline.dk. Forskellen på de to priser er 410 kr. – de 6 Billedhylde vi har fundet koster i gennemsnit 310.67 kr.
Ovenstående Billedhylde data og priser er hentet fra 2 butikker (Packhouse.dk, Boboonline.dk). Alle Billedhylde tilbud er opdateret i dag 12-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Billedhylde guides:

Fandt du ikke det rigtige Billedhylde blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Billedhylde:

Fire gode grunde til at du kommer til at elske at have en billedhylde hængende

Det kan være meget forfriskende at lave om i hjemmet. Det kan være, at de samme billeder har hængt på væggene i mange år, og det er derfor blevet tid til at lave nogle forandringer. Selv små ændringer vil gøre en forskel i hjemmet. Læs mere her, hvor du bliver introduceret for billedhylder, og fire gode grunde til, at du kommer til at elske at have en billedhylde hængende.

Hvad er en billedhylde

En billedhylde er en lidt mindre udgave af de normale hylder man kender, og så har den samtidigt en kant, så billeder kan være på hylden uden at falde ned. Billedhylder fås f.eks. i hvid, sort og forskellige træfarver. Man behøves ikke at sætte billeder særskilt op på væggen, når man har en billedhylde, da billederne blot placeres direkte på hylden. Billederne kommer til at stå let skrå, men ikke så meget, at man ikke kan se billederne, når man ser på billedhylder. Det er blevet meget moderne at have billedhylder hængende på væggen, da det f.eks. giver flere indretningsmuligheder.

Gode grunde til at vælge en billedhylde på væggen

Som tidligere nævnt, er der mange gode grunde til at vælge en billedhylde. Du vil komme til at elske billedhylden, da den giver mange flere muligheder, end hvis du valgte at hænge billeder op særskilt. Når man hænger billeder op på væggen helt almindeligt, bliver man f.eks. begrænset i, at beslag på væggen passer til størrelsen på det billede, man har hængt op. Ønsker man så senere at have nye billeder på væggen, vil man skulle finde et billede i ca. samme størrelse for at kunne bytte rundt.

Man er også begrænset af, at billeder hænger todimensionelt på væggen, og dette giver f.eks. ikke samme spil for øjnene, når man ser på det fra rummet. Man kan hænge flere billedhylder ved siden af hinanden i forskellige højder, så man indretningsmæssigt laver et godt spil på væggene. Man kan på den måde også fylde en stor bar væg op med farver ogs pil. Når billeder står placeret på en billedhylde, har man langt flere muligheder for at lege lidt med indretningen.

Leg med indretningen på billedhylden

Det man kan gøre, når man skal lege med indretningen på billedhylden, er bl.a. at veksle mellem billeder i forskellige størrelser på billedhylden. Man kan altså placere op til flere billeder på billedhylden, og det giver mange muligheder. Man kan også lege med billeder der farvemæssigt passer sammen, og som spiller godt sammen med billedhylden. Det kan f.eks. være, at man har valgt en billedhylde af eg, og så vælger man billeder, der har sort eller hvid ramme for at danne noget mere kontrast.

Man kan også vælge at sætte andre pyntegenstande på billedhylden sammen med et par billeder f.eks. i form af små potteplanter med hjerteranker eller andre hængeplanter, som kan hænge ned over billedhylden. Dette giver mere liv. Man også sagtens med fordel sætte nogle lysestager på billedhylden. Hvis man ønsker noget mere design kan Arne Jacobsens Aben med fordel hænge fra billedhylden.

Jeg er blevet træt af min indretning

En af de største fordele ved billedhylder, at man nemt kan lave om på indretningen, hvis man bliver træt af det eller ønsker forandring med tiden. Når man ikke er bundet op på bestemte vægbeslag, kan man vælge alle slags billeder som erstatning for de billeder, der allerede hænger på væggen.

Dette kan specielt være en fordel, hvis man som bedsteforældre jævnligt får gaver fra børnebørnene i form af billeder, som børnebørnene selv har malet. Man kan med jævne mellemrum skifte ud i billederne, så alle børnebørnenes kreationer over tid kommer til sin ret.

Man kan også vælge andre lysestager, hænge andre pyntegenstande og vælge andre malerier ligesom man ønsker det. Uanset hvor ofte man godt kan lide at lave om i indretningen, får man altså muligheden for forandringer med jævne mellemrum, når man har billedhylder på væggen.

Kan du se alle fordelene?

Du er i artiklen blevet præsenteret for en række fordele ved at have billedhylder på væggen, og du vil med garanti elske billedhylderne når de er sat op. Nu skal du bare i gang med at finde ud af med dig selv, hvor i dit hjem billedhylderne skal hænge, så du kan se på forskellige billeder hele tiden.

Du kan med fordel vælge billedhylder på store vægge, så det fylder godt på de store bare vægge. Mindre vægge kan evt. med fordel have almindelige billeder hængende. Du kan også med fordel hænge billedhylder på lige vægge i forlængelse af skråvægge, så de flugter med skråvæggen.

Dette ser typisk rigtigt godt ud og vil give lidt spil til en ellers kedelig væg, hvor der ofte ikke kan være høje reoler pga. skråvæggen. Når du har hængt billedhylderne op, kan du med fordel indrette med både malerier, børnenes kreationer, billeder af familie og venner, og billeder af oplevelser du har haft. God fornøjelse med indretningen!

 

Er du ikke helt sikker på at billedhylder bør bestilles på nettet?

At købe sin billedhylde på nettet er der mange fordele ved – her er 3 af de bedste.

Når du køber har du ikke travlt

I en butik er der altid travtl, og den travlhed smitter. Du skal ind, finde den rigtige model blandt udvalget af billedhylder, og så komme videre.

Du skal jo også have tid til at stå i kø ved kassen. Og venter du bare et par minutter og står og overvejer din beslutning kan du være sikker på at blive forstyrret af en sælger, andre der skal kigge på samme varer, eller nogen der skal forbi. Shopper du derhjemme har du al tid i verden. Du kan researche, bruge 10 minutter på at overveje dit køb, og vende tilbage til computeren.

Helt uden travlhed.

Skal ikke stå tæt

Hvis du er som folk er flest kan du godt lide andre mennesker, og du trives i andres selskab. Men det betyder ikke at du har lyst til at stå mast sammen i en alt for tæt kø med vildt fremmede mennesker, hvad du nemt kommer til hvis du går i en butik, særligt hvis de har reklameret med et specielt tilbud på billedhylder.

Det undgår du hvis du handler online, hvor de andre mennesker sidder bag deres egen skærm.

Man kan kan spare meget online

Det er ikke til at komme udenom at den klassiske detailhandel er dyr at handle i. Vi har haft vænnet os til det, det er jo sådan det altid har været.

Men i takt med at nethandlen vokser frem bliver det tydeligt hvor mange penge der egentlig er at spare ved at købe sine billedhylder online frem for i en butik der også skal have penge til en ligge på en dyr adresse og have ansatte nok til at betjene kunderne.

Et godt link

Vi håber du kunne lide billedhylde.dk. Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side hjørnebord.dk, den vil du sikkert synes om.

Måske kan du også lide:

Her på Billedhylde.dk skriver vi ikke kun om Billedhylde – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: